Zonnepanelen en Batterij oplossingen

Zonnepanelen van Steuijt Technical Solutions,

Is een verstandige keuzen want dan worden uw zonnepanelen geinstalleerd door een InstalQ erkent bedrijf .

Vraag info Aan

Bij Steuijt Technical Solutions geloven we in de zon als bron van duurzame kracht.

Elk dak verdient zonnepanelen en elke woning een Thuisbatterij.Het is niet alleen energieopwekking, het is het creëren van een onafhankelijke, groene toekomst.

We willen niet alleen huizen van stroom voorzien, maar ook de kracht teruggeven aan mensen. Wij transformeren niet alleen daken, maar we leiden naar een zelfvoorzienende samenleving.

Doe mee en laat de zon in je voordeel werken.

Steeds vaker hoor je dat zonnepanelen uitgezet worden, of dat je moet gaan betalen om energie terug te leveren.

Met een thuisbatterij is dat probleem verleden tijd.
Een thuisbatterij is ontworpen om overtollige energie die wordt opgewekt door de zonnepanelen op te slaan voor later gebruik. Dit maximaliseert het gebruik van zelf opgewekte groene energie en minimaliseert de afhankelijkheid van het elektriciteitsnet.

Een Thuisbatterij biedt reserve energie tijdens stroomuitval of in situaties waarin het elektriciteitsnet tijdelijk niet beschikbaar is. Dit zorgt voor meer zekerheid en comfort.

U ook een Accu??

In ons jaren ’80 huis wilden we graag van het gas af. Op advies van Steuijt zijn we in 2019 voor de grondige aanpak gegaan. We hebben gekozen voor warmtepomp, zonnepanelen en vloerverwarming. Met als resultaat een verlaagde energierekening, warm huis en we dragen bij aan het milieu.

Meer weten?

Bekijk onze eerdere projecten, het stappenplan voor onze werkwijze of vraag direct een offerte aan.