Over ons

Steuijt is uw partner voor domotica, elektro- en installatietechniek in en rond uw woning. We zetten samen met u in op een slimme, duurzame vorm van installatie, die vertrouwen biedt voor nu en in de toekomst.

We hebben oog voor uw wensen en werken met zorg aan uw opdracht. Particulieren, bedrijven en aannemers kiezen daarom al jarenlang voor onze kwaliteit en vakkundige ervaring.

wie zijn wij

Wij zijn een klein gespecialiseerd familiebedrijf, met een team van vijf specialisten, en staan voor betrouwbaar, kwaliteit en klantgericht.

Door onze jarenlange ervaring sinds 2015 in de sector zijn wij op de hoogte van de kwaliteitseisen, snelle veranderingen, en weten wij uit ervaring hoe belangrijk het is om één aanspreekpunt te hebben.

Wij worden graag uitgedaagd door samen met u naar een zo goed mogelijke oplossing te zoeken.

PERSOONLIJK

Wij werken graag samen met onze klanten op een aangename, vertrouwelijke en persoonlijke manier. De klant staat centraal in het hele proces met een inzet van meer dan 100%. Deze werkwijze zit in ons DNA

PROFESSIONALITEIT

Vakkennis, specialistische kennis en ervaring zorgen voor de hoge kwaliteit die wij aan ons werk stellen.

WERKWIJZE

Enorme persoonlijke betrokkenheid (we doen het met heel veel passie en plezier) en professioneel advies op maat (elke klant of bedrijf is anders en maatwerk is essentieel). Steuijt bestaat bewust uit een klein team en werkt met de beste zelfstandige professionals op project basis.

kernwaarden

Stappenplan

 • 1E VRIJBLIJVENDE AFSPRAAK BIJ U THUIS

  STAP 1

  In dit kennismakingsgesprek horen wij graag van u waar de wensen liggen. Dit rapporteren wij zorgvuldig, tevens inventariseren we de ruimte en of installatie waar dit betrekking tot heeft.

 • PASSENDE OFFERTE OP MAAT

  STAP 2

  Wij maken een passende offerte met:

  verbouwing en of aanpassing, arbeid, mogelijke componenten/installatie en materialen, traject duur van start tot einde project (schatting), betalingstermijnen tot oplevering, aftersales (opleverpunten/service/garantie)

 • U ONTVANGT DE OFFERTE

  STAP 3

  U ontvangt onze offerte netjes uitgewerkt, waarna u deze nog eens rustig kunt doorlezen om tot een mogelijk besluit te komen.

 • BEVESTIGEN VAN DE OFFERTE

  STAP 4

  Na overleg (startdatum) en of ondertekening gaan wij van start om alles zo goed mogelijk voor te bereiden richting start project, realisatie en oplevering.

 • REALISATIE EN OPLEVERING

  STAP 5

  Het stappenplan is voor iedere situatie/installatie afwijkend. Wij zullen dit per offerte bepalen aan de hand van de gegevens die wij hebben verzameld in het voor traject.

“Steuijt is ontstaan uit liefde voor techniek en passie voor verduurzamen.”

FLOOR van der STEUIJT

FLOOR van der STEUIJT

EIGENAAR / OPRICHTER

Partner van: