Electrotechniek.


Bij Ons kunt u terecht voor al uw etectra installatie's of het nu gaat om nieuwbouw of verbouw wij willen u graag helpen met uw project.

Bij het ontwerp houden wij rekening met uw behoeften. Met name energieverbruik is daarbij belangrijk uitgangspunt.


Free@home automatisering:

Plezier in eenvoud.

Huisbesturing met Busch-free@home® is een waar genoegen. U kunt namelijk alle functies individueel oproepen met een schakelaar, het Busch-free@homePanel, een webinterface of met een app voor smartphone en tablet. Dat geeft een volkomen nieuw gevoel van vrijheid en onafhankelijkheid van tijd en ruimte. Vanaf iedere plek in het huis of waar dan ook ter wereld kunt u het licht schakelen, jaloezieën bewegen of de ruimte op temperatuur brengen.

Geprogrammeerd op eenvoud

De bijzonder gebruiksvriendelijke app van Busch-free@home® maakt de huisbesturing met smartphone of tablet zo eenvoudig als het surfen naar een internetsite. Met deze multifunctionele afstandsbediening kunt u ook zonder veel voorkennis instellingen achteraf wijzigen. Alle functies zijn natuurlijk ook via de webinterface met laptop of pc gemakkelijk te configureren.

Snelle scènewissel

Een complete scène wordt opgeroepen met slechts één druk op de knop op een schakelaar, op het Busch-free@homePanel, de pc, laptop, smartphone of tablet. Zo kunt u bijvoorbeeld de woonkamer binnen enkele seconden in scène zetten voor het ontvangen van gasten of voor een ontspannende avond voor de buis.

De alles uit-knop.

De eenvoudigste manier om alles uit te schakelen is de alles-uit-knop. Bijzonder praktisch bij het verlaten van het huis, want zo worden alle aangesloten apparaten in alle vertrekken tegelijkertijd uitgeschakeld. Omdat deze functie al voorgeprogrammeerd is, hoeft u dat niet meer te doen.

Configuratie met de app.

Eenvoudig te bedienen. De configuratie met de Busch-free@home®-app is gemakkelijk te begrijpen en vooral ook snel. Eerst worden alle in de ruimtes aanwezige apparaten op het display van de tablet of laptop geactiveerd. En daarna kunt u beginnen met het aanpassen van de instellingen. Helderder of donkerder. Warmer of koeler. Opslaan. Open of dicht. Vroeger of later. Klaar.

Ideaal voor nieuwbouw.

Eenvoudig alles regelen. Voor Busch-free@home® zijn geen extra bouwmaatregelen nodig. De wanden liggen al open voor de elektrische installatie, zodat de buskabel eenvoudig meebedraad kan worden. Het systeem heeft geen speciale bedrading of eigen kabelkanalen nodig. Eenvoudig te plannen voor de elektro-installateur, omdat de bedrading niet de functie bepaalt.