Beveiliging


Camera-systemen


Camerabeveiliging is een belangrijk middel geworden om uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme. Daarnaast worden camerasystemen steeds vaker ingezet om bedrijfsprocessen te optimaliseren, bijvoorbeeld het efficiënter inzetten van personeel en voor controle van productieprocessen.
Zowel de live beelden en opgeslagen beelden kunnen worden bekeken op uw laptop, computer of met uw mobiele telefoon.

Omdat de ontwikkelingen op cctv-gebied snel verloopt neemt de kwaliteit van het beeldmateriaal in een rap tempo aanzienlijk toe. Full HD 1080P (de kwaliteit die u thuis op tv gewend bent) is op dit moment de standaard en verkrijgbaar voor prijzen waarvoor u een aantal jaar gelden een analoge camera kocht.
Graag adviseer ik u bij het maken van de juiste keuze waarbij ik het als een uitdaging zien om u een camerasysteem te leveren met de hoogste kwaliteit tegen een zo scherp mogelijke prijs.


Inbraakbeveiliging


Bent u op zoek naar een alarmsysteem; Wij kunnen uw bedrijfspand of woning voorzien van een alarmsysteem wat voldoet aan uw wensen en de eisen van uw verzekeraar.
Hierbij maken wij een inventarisering van de risico's waarbij gelet wordt op de bouwkundige, elektronische en organisatorische beveiliging.


Wij leveren u dus niet alleen een alarmsysteem maar kan u ook een volledig beveiligingsplan geven wat aansluit op uw situatie. Hiermee wordt de het risico op een inbraak aanzienlijk verminderd en is de schade bij een inbraak tot een minimum beperkt.

Voor een goed advies is een bezoek aan uw bedrijf of woning van belang en ik kom graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en de inbraakbeveiliging op oorden brengen.


Toegangscontrole

Toegangscontrole is bijna letterlijk het controleren en beheren van de toegang tot uw pand of een specifiek gedeelte van uw pand. In plaats van de oude slot- en sleutelmethode, wordt uw pand nu elektronisch beveiligd via een toegangscontrolesysteem, met speciale elektronische sleutels en lezers in plaats van de gewone sloten en sleutels. U bepaalt wie, waar en wanneer iemand toegang heeft tot en binnen uw gebouw.

• Eenvoudig

• Modern

• Volledige controle

• Flexibele beveiligingWij kunnen een systeem leveren wat niet ingewikkeld is en past bij al uw vragen en eisen.

Heeft u een vraag of wilt u een vrijblijvende offerte neem dan contact op met ons via: info@steuijt.nl of bel 06-30345799